Προϊόντα - Ρούντα Αφοί Ο.Ε.

Προϊόντα


Δημιουργούμε χειροποίητα ημιέτοιμα προϊόντα με αγνές πρώτες ύλες και με την αυθεντική παραδοσιακή συνταγή μας δίνιοντας ένα αποτέλεσμα αξεπέραστης ποιότητας και γεύσηςΤαρτάκια βουτύρου

Ζυμωμένα με παραδοσιακή ζύμη πάστα φλώρα βουτύρου. Έτοιμα για να δώσετε την δική σας "πινελιά"

Ταρτάκια σοκολάτας

Κατάλληλα για την δημιουργία νέων κωδικών. Αποκλειστικά για τους λάτρεις της σοκολάτας

 

Ταρτάκια φράουλα

Ζυμωμένα με την δική μας πρωτότυπη παραλλαγή , γεμάτα γεύση και άρωμα φράουλας. Ιδανική καλοκαιρινή πρόταση για τους πελάτες σας και χρώμα στην βιτρίνα σας!

Αλμυρά ταρτάκια

Επιλογή για κάθε εκδήλωση, catering, party, γάμος, βάπτιση. Διατίθενται και με γεύσεις (παρμεζάνα, σπανάκι, σκόρδο, κρεμμύδι, πάπρικα) κατόπιν παραγελίας

 

French macaron

Αυθεντικό Γαλλικό μακαρόν. Σε διάφορα χρώματα όπως λευκό, σοκολάτας, κόκκινο, κίτρινο. Ιδανικό για πρωτότυπο ντεκόρ σε τούρτες και πάστες αλλά και για νέο κωδικό Γεμιστά με διάφορες κρέμες.

Φύλλο σφολιάτας μιλφέιγ

Κατάλληλο για την παρασκευή μιλφείγ. Ένα προϊόν ζυμωμένο με αυθεντική συνταγή με βούτυρο ή μαργαρίνη. Διατίθεται σε πλάκες ιδανικών διαστάσεων για μιλφείγ.

 

Choux

Έτοιμα αφράτα σουδάκια κατάψυξης, Το μόνο που χρειάζεται είναι η απόψυξη και η δική σας έμπνευση για δημιουργία.γλυκών ή αλμυρών πειρασμών για να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε catering, party, γάμο ή βάπτιση.

Eclair

Έτοιμα αφράτα eclair κατάψυξης. Το μόνο που χρειάζεται είναι απόψυξη και η δική σας φαντασία δημιουργίας γλυκών ή και αλμυρών γεύσεων για να εντυπωσιάσετε σε εκδηλώσεις , party, γάμο ή βάπτιση.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.